Właśnie czytałem artykuł o tym jakie usługi oferuje Revolut. XTB przy Revolucie to niemowlę. Tam jest niemalże wszystko co sobie zapragniesz. Jak XTB ma z tym konkurować? Dlaczego XTB nie wprowadza tak często nowych produktów? Dlaczego XTB zajmuje to długie miesiące by wprowadzić jakies produkty?
Poza brakiem prowizji do pewnej wartości obrotów xtb nie ma żadnych atutów ponad zwykłe biuro maklerskie. Kiedyś było jeszcze to, że rozliczali podatek od zysków na amerykańskim rynku, ale zniknęło. Nowość - akcje ułamkowe są mi tak potrzebne jak kupowanie 4-paka na spółkę z kimś.
Najpierw sprawdź, a zarzutami o kłamstwo się wstrzymaj. https://www.xtb.com/pl/centrum-pomocy/rozliczenie-podatkowe/dlaczego-na-pit-8c-nie-sa-uwzglednione-wszystkie-transakcje
Mariano Żuleriano, akcji i tak nie kupisz, a przecież nie masz. Na czteropak dziś już zapracowałeś. Teraz go rozpijesz na spółkę z innymi barakowcami, takie macie życie w taborze, więc się nie lansuj za mocno.
Rowolut mistrzu giełdy przez lata był na stracie, dopiero teraz zaczął zarabiać. Był byś w stanie zainwestować załóżmy na 5 lat i poczekać tyle na zyski? Wątpię, myślę że jesteś cienki bolek i szukasz kółek xd