• Ostrzeżenie IRONFX Autor: ~Lolo [46.238.125.*]
    Nie polecam, nie wypłaca zysków.

• Re: Ostrzeżenie IRONFX Autor: ~Fx_amber [178.36.48.*]
    Prośba o szerszą wypowiedz.
  • Re: Ostrzeżenie IRONFX Autor: ~Marcin [185.241.199.*]
    Ironfx to lipa. Kradną pieniądze. Czekam od 2015 na wypłatę. Złodzieje. Uwaga na złodzieja
  • Re: Ostrzeżenie IRONFX Autor: ~torreador [95.215.21.*]
    Z demo nie da sie wypłacić nigdy :)
  • Re: Ostrzeżenie IRONFX Autor: ~olo [87.116.62.*]
    napisz coś więcej
  • Re: Ostrzeżenie IRONFX Autor: ~Lolo [46.238.125.*]
    Od miesiąca czekam na wypłatę zysku. Opiekun nie potrafi powiedzieć kiedy wypłacą. Księgowość tylko maila wysłała i to nie domnie tylko do opiekuna ze wypłata czeka w kolejce. Miesiąc!!!
    ściemniają od początku złożenia dyspozycji ze wypłata 7dni, potem ze 7 dni ale roboczych a teraz nie potrafią powiedzieć nawet kiedy.
    Klasyczny przykład naciągania, liczą ze utopia sie wszyscy!
  • Re: Ostrzeżenie IRONFX Autor: ~olo [87.116.62.*]
    dostałeś wkońcu kasę?
  • Re: Ostrzeżenie IRONFX Autor: ~State_of_Mind [79.175.236.*]
    NA WIDŁY TEGO PAŹDZIERZA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! LETS GET READY TO RUMBLE!!!!!!!!!!!!!!!
  • Re: Ostrzeżenie IRONFX Autor: ~adamsokolik [83.24.116.*]
    W maju zaczynamy publikację bloga na temat IronFX. Dokładna data zależy od czasu potrzebnego na zamieszczenie dokumentów wszystkich zainteresowanych. Każdy wpis ma być oparty na dokumentach, tak aby IronFX nie próbował podważać zawartych tam informacji. Zapraszamy do kontaktu wszystkich, których IronFX oszukuje i nie wypłaca pieniędzy. Poza drogą oficjalną, z której IronFX się naśmiewa, musimy skłonić ich do zaprzestania swoich złodziejskich praktyk, zanim zrobią to właściwe organy, które badają już sprawę. Blog będzie dostępny pod adresem IronFXfraud.eu link 

W zasadzie wszystkie sprawy naszych Klientów przedstawiają się podobnie. Niezależnie czy ktoś robił trade od miesiąca czy od kilkunastu, zawsze zamiast wypłaty środków IronFx wysyła maila, że na rachunku prowadzona jest dochodzenie dotyczące nielegalnego handlu. W żadnym przypadku nie było inaczej, po prostu wysyłają takiego maila z automatu. Co ciekawsze, wysyłają nawet takie maile Klientom, którzy nie wnioskowali o bonus lub jeżeli go otrzymali to go nie wykorzystali nigdy. Następnie każdy "opiekun klienta" albo nabiera wody w usta albo perfidnie kłamie, że skoro IronFX nie wypłaca pieniędzy to jedynym powodem jest negatywna weryfikacja rachunku. Dobrym przykładem jest Pani Karolina Struzik z oddziału na Cyprze. Nie dość, że perfidnie kłamie w ślad za poleceniami swoich przełożonych to jeszcze oczernia ludzi, którzy starają się pomóc klientom odzyskać swoje pieniądze. Wielu Klientom chodzi przynajmniej o to, żeby odzyskać swoje wpłacone pieniądze, nie mówiąc już o osiągniętym zysku, który z resztą tak samo im się należy. 

Niestety IronFX działa obecnie wedle zasady, że jeżeli już wyciągną pieniądze od klienta to albo klient przegra wszystko albo nie wypłacą im ani grosza. Liczba inwestorów, która jest w takiej sytuacji jest zatrważająca. Dziwnym jest, że CySec nie reaguje bardziej stanowczo. Chodź jeżeli spojrzeć na fakt sponsorowania przez IronFX cypryjskich inwestycji miejskich, takich jak np. link miejskiego parku, to zaczyna się wszystko dodawać. Ręka rękę myje, a setki inwestorów sponsorują miejski park położony w sąsiedztwie firmy IronFX Global w Limassol.

Gwarantuję hochsztaplerom z IronFX, że wszystkie pieniądze oddadzą swoim klientom. Nawet jeżeli FC Barcelona, miasto Limassol czy każda inna instytucja, którym IronFX wpłacił ukradzione pieniądze od swoich klientów, będą musieli oddać je z powrotem. Blog rusza wkrótce, wszystkim chętnych zapraszam do kontaktu: adamsokolik@onet.eu
  • Re: Ostrzeżenie IRONFX Autor: ~adamsokolik [83.24.6.*]
    Jeżeli ktoś z Państwa jest zainteresowany pomocą w odzyskaniu pieniędzy od IronFX proszę o konakt z adamsokolik@onet.eu Jest również możliwość wykupu długu.
  • Re: Ostrzeżenie IRONFX Autor: ~Zainteresowany [188.146.9.*]
    Prosze Pana, a skad ja mam wiedziec czy nie siedzi Pan w dziale ksiegowosci IronFx na Cyprze lub nie uprawia korupcji pod pseudonimem Adama Sokolika, wyludzajac dodatkowe pieniedze, pewnie nie male za przyspieszenie wyplat klientow IronFx...? 
    W takich okolicznosciach, nic dziwnego, ze wykazuje sie Pan duza skutecznoscia w dzialaniu na rzecz klienta. Jesli jest Pan niezaleznym windykatorem dzialajacym legalnie, to przeciez moze Pan bez problemu udostepnic swoje dane, adres dzialalnosci, tel. Natomiast cala Pan dzialalnosc jest ukryta pod mailem adamsokolik@onet.eu . Proszę o poważne argumenty
  • Re: Ostrzeżenie IRONFX Autor: ~boleksa [85.214.34.*]
    Mamy wrzesien i blog nie ruszyl z miejsca:)
  • Re: Ostrzeżenie IRONFX Autor: mat_sobon [77.254.222.*]
    Proponuje połączyć siły w walce z tym nieuczicwym brokerem o wypłatę środków. Szukam osób co mają podobny problem. Zachęcam do kontaktu: mat.sobon@o2.pl

Pozdrawiam,
    Mateusz Sobon
  • Re: Ostrzeżenie IRONFX Autor: ~magik [83.22.141.*]
    A IronFX chce nas wszystkich zaskoczyć i wyskoczyć pod nową marką:
    http://fxmag.pl/artykul/i/ironfx-zmienia-marke
  • Re: Ostrzeżenie IRONFX Autor: ~Piotr [78.250.163.*]
    Chcial Pan chyba napisac, ze nie wyplaca niczego. Czekam na wyplate pieniedzy od maja!
  • Re: Ostrzeżenie IRONFX Autor: ~racjonalny [37.47.3.*]
    to jest student.. dajcie spokoj...
  • Re: Ostrzeżenie IRONFX Autor: ~BP [193.25.183.*]
    Witam,
    Obecnie IronFX nie wypłaca wcale środków z kont. Od kilku tygodni nie mogę doprosić się wypłaty środków z konta.
    Jaki powód? Podobno środki wypłaca centrala poza granicami Polski ręcznie sprawdzając kazdą transakcję swoich Klientów.

Czy to jest powód oficjalny czy może problemy z plynnością...?
    Nie wiem tego, bo kontakt z opiekunem mocno utrudniony.
    I tu kolejny ważny powód: problem z telefonem (smartfonem) połaczeniami na telefon mobilny i poczta.

Decyzja o współpracy z tym Brokerem należy do Państwa.
    Z przykrością muszę odradzić i ostrzec.

Aktualny Klient z przymusu;-)

• Re: Ostrzeżenie IRONFX Autor: ~Piotr [77.1.31.*]
    Witam mam ten sam problem czekam na kasę od miesiąca , kontaktu z opiekunem jakaś Karolina struzik , jaki kontak zero odpowiedzie na telefony czy meila , pełna ignorancja , mój email handwerkerkoziol@gmx.de , wyrazie jakiś pomysłów co mam dalej robić ,
  • Re: Ostrzeżenie IRONFX Autor: ~piotr [77.1.151.*]
    witam chcialem wszystkich powiuadomic ze wlasnie wczoraj dostalemmeila ze moj transfer dostal zatwierdzony a dzic wlasnie spradzilem konto i kasa jest , doszla po 3,5 miesiaca okolo , a juz stracilem nadzieje , wiec wszystkim innym zycze tyle szczescia co u mnie , wpradzie mam jeszcze troche do wyplaty ale najwieksza suma jest juz bezpieczna , pozdrawiam piotr
  • Re: Ostrzeżenie IRONFX Autor: ~hassan [188.124.177.*]
    Nie wypłacają skur...ny żadnych pieniędzy TO SĄ POPROSTU ZŁODZIEJE. Wiem że na początku ich działalności broker działał bez zarzutu a teraz po prostu kradną pieniądze, musieli na czymś wtopić kapitał a teraz próbują odzyskać od innych. Chciałem zgłosić prawnie egzekucje ale to jest bardzo trudne z Polski nie wiem co dalej pocznę ale trzeba ostrzec innych że to są złodzieje
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [31.2.4.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Ostrzeżenie IRONFX Autor: ~bax [31.179.22.*]
    setki razy sie tu ostrzega przestrzega
    sprawdz u kogo wplacasz pieniadze by grac po to masz internet by dowiedziec sie co pisza ludzie o brokerach bo reklamy sa ale za nie nikt prawnie nie odpowiada
    im wiecej promocji tym gorzej z wyplatami
    broker powinien byc polski bo wtedy jest zawsze mozliwosc odzysku kasy
    a kto wierzy w super firmy swiatowe zwlaszcza z kapitalem w miejscach smiechu warte to powodzenia
    tylko potem nie placzcie bo kasa znikla
  • Re: Ostrzeżenie IRONFX Autor: ~mef [79.188.187.*]
    Bax podpowiedz nam ktorzy brokerzy sa wedlug Ciebie na polskim rynku warci uwagi.
  • Re: Ostrzeżenie IRONFX Autor: ~Stachu [176.109.133.*]
    Opinie o XTB są masakryczne, że tacy i owacy a to największy polski broker i nigdy nie miałem problemu z wypłatą większej ilości pieniedzy. Mam wrażenie, że to konkurencja chce im zepsuć opinie i przy okazji reklamują swoich. Internet robi się coraz mniej wiarygodny i trzeba dokładnie selekcjonować opinie na forach bo marketing wszedł tam pełną parą.
  • Re: Ostrzeżenie IRONFX Autor: myszaszarysza [87.205.87.*]
    Kiedyś IronFX miało rzeczywiście problem z wypłacaniem pieniędzy, ale to było kiedyś! Zanim zacznie się negować warto chociażby poczytać opinie na ten temat link To fajna forma zapoznawania się z danym produktem czy usługą. pozdrawiam

ps. marketing jest wszędzie, trzeba po prostu umieć odróźniać wiarygodne wpisy i teksty :)
  • Re: Ostrzeżenie IRONFX Autor: ~Marek [46.112.185.*]
    Od grudnia nie mogłem wypłacić gotówki, bo ktoś gdzieś na świecie roił przekręty (tak wyczytałem na forach)
    Sądziłem, że kasa przepadła, ale nie, rozmawiałem z supportem, aż trafił się Pan Przemek.Obiecał, że zajmię sie sprawą wypłat i dotrzymał słowa. Konto mam z bonusem. Pomógł wypłacić z konta ironfx.
    Wypłaciłem na próbę 1/5 konta, zobaczymy co będzie dalej.
  • Re: Ostrzeżenie IRONFX Autor: ~bilbo [213.7.26.*]
    A zlodzieje z IronFX dalej naganiaja i szukaja naiwnych. Wy sie lepiej martwcie czy wam wyplate jeszcze wyplaca w tym miesiacu czy zastaniecie zamkniete drzwi. Ten broker to smierdzacy trup.
  • Re: Ostrzeżenie IRONFX Autor: ~Jarek [87.105.184.*]
    Witam,
    Mam ten sam problem. Czy mogę prosić o szczegóły jak udało sie wypłacić pieniądze?
    Pozdrawiam,
  • Re: Ostrzeżenie IRONFX Autor: ~bilbo [213.7.227.*]
    Zadne pieniadze od tych zlodziei nie wychodza juz od ponad roku bo tam zadnych pieniedzy nie maja. Jedyna nadzieja ze w koncu oglosza bankructwo i moze z tego funduszu gwarancyjnego beda jakies rekompensaty. ale realnie patrzac na sprawe to raczej kasa wtopiona jak w amber fold. Tylko najgorsze miernoty jeszcze na tego brokera naganiaja bo nie sa w stanie znalezc normalnej pracy. Ale juz upadek tej firmy coraz blizej.
  • Re: Ostrzeżenie IRONFX Autor: ~jans [46.215.87.*]
    Niestety prawdą jest, że IronFX to złodziejskie nasienie z dużymi układami na Cyprze. Teraz chcą uciec do USA i w ogóle nie będzie można od nich kasy odzyskać. Moim kolegom udało się odzyskać pieniądze od nich poprzez grupę klientów, którzy wynajęli prawników. Czym będzie więcej ludzi tym szybciej uda się otrzymać swoje pieniądze z powrotem. Też się zdecydowałem i czekam na efekty: https://www.facebook.com/groups/1121506897864440/?fref=ts
  • Re: Ostrzeżenie IRONFX Autor: ~Zyczliwy [5.172.255.*]
    no i co cwaniaczki powiedzmy sobie graliście na demo za wlasne pieniażki i bardzo dobrze wam tak smieliście sie iz kto daje cos za darmo i was podpuscili klasyka zielonego banana ale nie martwcie sie możecie isc do roboty i bedziecie na zero albo mozna pomyslec inaczej i

• Re: Ostrzeżenie IRONFX Autor: ~Marcin [185.241.199.*]
    Ciekawe. Czekam od 2015 na wypłatę. Złodzieje i tyle
  • Re: Ostrzeżenie IRONFX Autor: ~Radek [164.126.241.*]
    Jasne. Najlepszy broker na rynku. Tylko wpłacać.
  • Re: Ostrzeżenie IRONFX Autor: ~Marcin [95.41.8.*]
    UWAGA!!!!! IRONFX to zwykli złodzieje. Nie wypłacają żadnych pieniędzy. Piszą że czekam w kolejce - drugi miesiąc.
    UWAGA na IRONFX!!!!!